duminică, 13 iunie 2010

Un loc aparte

Un loc pe care l-am descoperit din greseala...Dar intalnirea cu el a fost magica.Felul in care cade lumina pe versanti este unic...La fel si senzatia de dimineatza cand te trezesti si miroase a cimbrisor si iarba proaspata. Oameni care isi mai lucreaza inca pamantul, care iti dau o cafea fara sa iti ceara bani...Am vazut acest loc pentru prima data anul trecut, in vara...Si ce vara a fost!
Imi place sa-l arat oamenilor pe care ii iubesc! Am dus-o pe mama, pe Catalin, pe Dana si Florin...Sper sa se mareasca lista...

4 comentarii:

  1. Sunt cam egoista si nu prea as fi vrut sa spun pentru ca sunt multe locuri frumoase in Romania care sunt ingropate in gunoaie...N-as vrea sa vad tot felul de gratangii pe acolo data viitoare. Dar, avand in vedere ca nu citeste foarte multa lume acest blog, cred ca locul este in siguranta.Iar cei ce il citesc sunt oameni minunati, prieteni care mi-ar placea sa ajunga acolo si sa se simta cum m-am simtit eu. Este satul Pestera. Se ajunge din Moeciu, pe o strada la dreapta, chiar inainte de iesire. Satul este asezat intre Abruptul Branean al Muntilor Bucegi si Piatra Craiului. De aici ai punct de belvedere de 360 de grade. Este superb! Din cate am inteles, in zona se poate face si parapantism...Cum s-ar vedea satul,de sus, in lumina rasaritului?

    RăspundețiȘtergere
  2. este foarte mare imaginea si devine greu de vizualizat si usor de furat

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,ai dreptate!Multumesc!Am recitit postul tau din decembrie...o sa incerc sa tin cont de ce ai scris acolo...Cand o sa am timp, o sa modific ce e de modificat pe blog si o sa am grija si la postari.Multumesc de atentionare!

    RăspundețiȘtergere