sâmbătă, 7 noiembrie 2009

portretul de la curs


Aceasta fotografie nu este una reusita, dar domnul Dinu Lazar ne-a sfatuit sa o punem pe blog, pentru a vedea reactiile colegilor. Asadar, colegi, va provoc sa imi spuneti ce nu va place la aceasta fotografie(poate si ceva ce va place). Dinu Lazar a identificat 3 greseli si a mai zis ca mana este discutabila. Voi ce spuneti?

4 comentarii:

  1. Este prea mare contrastul intre partea intunecata si partea luminata, iar partea intunecata mi se pare prea intunecata - nu disting nimic. Acum alb-negru in epoca fotografiei color mi se pare o intoarcere la caverne sau la IAD. Dar, daca asta este tema, asta este, ne supunem. Cu umilinta pentru toti, Raluca Ioana Agasanu, grupa 101

    RăspundețiȘtergere
  2. Focusul nu e pe ochiul cel mai apropiat ci pe umar, fotografia e un pic miscata, mana personajul nu e corecta (o mana care se sprijina pe gura, nu este un portret reusit)nuantele de negru din stanga nu lasa sa se intrevada partea dreapta a fetei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Portretul ar fi fost unul foarte bun daca nu aparea varful urechii si daca focusul ar fi fost pe ochi. Pentru un impact mai mare as fi taiat din partea dreapta, pentru ca subiectul nu priveste intr-o parte ci direct in camera. Cam atat. Succes. Ai mana de fotograf si ochi de artist .. zic eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. mi se pare un pic in miscare si nu imi place luftul din partea dreapta

    RăspundețiȘtergere